9 november a.s. 2e editie van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer in samenwerking met BorrelAalsmeer


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: FC Aalsmeer

Beste relatie,

Op 14 september jl. vond de 1e editie plaats van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer i.s.m. netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer. wij kunnen terugkijkenop een geslaagde 1e editie met een mooie opkomst van circa 70 netwerkers. Wij hopen je donderdag 9 november a.s. weer te mogen begroeten tijdens de 2e editie van de netwerkborrel. Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom en maak kennis met de Businessclub leden van de voetbalvereniging maar ook ondernemers, winkeliers, werknemers en MKB uit de regio zijn meer dan welkom!

 

.9 november a.s. worden de krachten weer gebundeld i.c.m. sport, zaken doen, elkaar inspireren en ‘business’ toespelen.

Het programma ziet er als volgt uit:

* 17.00 uur Inloop en ontvangst van gasten in de voetbalkantine van FC Aalsmeer
* 18.30 uur  tot circa 19.00 uur start van een kort podiumprogramma:

  • met enkele korte presentaties van een aantal businessclubleden
  • David van Kesteren – uitgever van het Amstelland Into Business Magazine – vertelt over de mogelijkheden m.b.t. exposure in het magazine en na afloop van het netwerkevent krijgen geïnteresseerden de laatste editie mee naar huis. Into Business Amstelland oktober 2017
  • Wendy Masselink nodigt de relaties namens de Gemeente Aalsmeer en Ondernemend Aalsmeer graag uit voor de Dag van de Ondernemers Aalsmeer 17 november a.s.
  • Na afloop van het podiumprogramma is het ook mogelijk om te speedmeeten aan een lange tafel. In 7 minuten tijd maak je kennis met de netwerker tegenover je. Na een korte voorstelronde wissel je visitekaartje uit en stel je jouw zoekvraag. Daarna wissel je van gesprekspartner en in circa 1 uur tijd maak je kennis met een aantal ondernemers.

* Einde netwerkborrel circa 22.30 uur

Tijdens de netwerkbijeenkomsten worden namens Businessclub FC Aalsmeer hapjes geserveerd en Budget Broodjes zal de belegde broodjes verzorgen. De drankjes zijn voor eigen rekening.

De fotografie is tijdens de 2e editie in handen van Arjen Vos Fotografie.

 

Wegens ziekte van Arjen Vos heeft Marielle Wegman van Mariëlle Wegman Fotografie de honeurs waargenomen 14 september jl. De foto’s van de vorige editie van de netwerkbijeenkomst kan je hier bekijken.

Langs deze weg bedanken wij ook onze sponsoren Kantoorvakhandel Blauwhoff voor het leveren van de badges & displays, EZ-Done voor het hosten van de website ,Total Copy Aalsmeer voor het verzorgen van het drukwerk en Notaris Geert Labordus voor de officiële oprichting van Businessclub FC Aalsmeer .

Aanmelden:
Maak je zakelijke profiel aan of log in op de website en geef aan dat je 9 november a.s. naar de netwerkbijeenkomst komt. Aanmelden is NIET verplicht maar altijd fijn i.v.m. de hoeveelheid hapjes. Je kan je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar info@borrelaalsmeer.nl. Like ook de facebookpagina van @Borrelaalsmeer, op LinkedIN of volg ons op twitter.

Ben je verhinderd noteer dan alvast 8 februari en 12 april a.s. in de agenda. Wij hopen je donderdag 9 november a.s. te mogen verwelkomen in de voetbalkantine van FC Aalsmeer. Iedereen is welkom, dus neem je collega’s, vrienden, partner of relaties mee. Wij hebben allemaal een zakelijk netwerk!

Met vriendelijke groet,

BorrelAalsmeer                                                         Businessclub FC Aalsmeer

Organisator Ingrid Claasen                                    Voorzitter Jacco van der Laarse

www.borrelaalsmeer.nl                                           www.businessclubfcaalsmeer.nl

 

V.l.n.r. Jacco van der Laarse, Jan Koster, Arno Maarse, Roald Koster en Ingrid Claasen

Foto gemaakt door Arjen Vos Fotografie

|

Geef een reactie