Uitnodiging: Kick Off van de 1e editie van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer in samenwerking met BorrelAalsmeer


Evenement gegevens

  • Date:
  • Locatie: FC Aalsmeer

Beste relatie,

Achter de schermen is er de afgelopen periode veel gebeurd. 12 januari jl. vond de 52ste en tevens laatste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer. Tijdens de netwerkbijeenkomst maar ook na afloop heeft organisator Ingrid Claasen vele mooie reacties in ontvangst mogen nemen maar ook werd benadrukt dat veel relaties het jammer vonden dat het netwerken in Aalsmeer na 4 jaar werd stopgezet.

Maar er is goed nieuws! @Borrelaalsmeer is in het voorjaar benaderd door de Businessclub FC Aalsmeer om de krachten te bundelen en 4 keer per jaar een netwerkbijeenkomst te organiseren voor de Businessclubleden van de voetbalvereniging FC Aalsmeer maar ook voor de ondernemers, werknemers, winkeliers en MKB in de regio.

14 september a.s. vindt de ‘Kick off’ plaats en jij bent hiervoor als relatie van @BorrelAalsmeer uitgenodigd en van harte welkom op de 1e editie van dit netwerkevent. Sport, zakendoen en netwerken is een mooie combinatie en de Businessclub FC Aalsmeer heeft een interessant concept opgezet om ondernemers, winkeliers en MKB met elkaar te verbinden.

Het programma ziet er als volgt uit:

* 17.00 uur Inloop en ontvangst van gasten met een borrel in de kantine van FC Aalsmeer
* 18.30 uur Start van een kort podiumprogramma met presentaties van de volgende sprekers:

– Opening door Eef Niezing – voorzitter FC Aalsmeer
– Toespraak namens de gemeente Aalsmeer – wethouder Robbert-Jan van Duijn
– Presentatie doelstellingen FC Aalsmeer – Cor Geleijn
– Presentatie doelstellingen businessclub FC Aalsmeer – Jan Koster
– Presentatie sportieve doelstellingen FC Aalsmeer zaterdag 1 – Cor van Gardere
– Overhandiging van de nieuwe presentatiegids De Aftrap aan de aanvoerders van dames 1, zaterdag 1 en zondag 1 – Arno Maarse

Na afloop van de korte presentaties worden er een aantal prijzen verloot door de leden van de Businessclub FC Aalsmeer en relaties van @BorrelAalsmeer:

* Einde netwerkborrel circa 22.30 uur

Eromheen worden allerlei sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd, zoals gastvrije hostesses, een golfsimulatie experience aangeboden door DeGolfapp.nl, polaroid snapshots van alle gasten en nog veel meer. Tevens zal DB Video een mooie sfeerreportage maken die op de website van de Businessclub FC Aalsmeer en op de website Voetbal in Aalsmeer  en Voetbal Totaal wordt geplaatst.

 

 

 

Tijdens de netwerkbijeenkomsten worden namens Businessclub FC Aalsmeer hapjes geserveerd en Budget Broodjes zal de belegde broodjes verzorgen. De drankjes zijn voor eigen rekening.

De fotografie is tijdens de 1e editie in handen van Arjen Vos Fotografie.

 

Langs deze weg bedanken wij ook onze sponsoren Kantoorvakhandel Blauwhoff voor het leveren van de badges & displays, MyDotpoint.com voor het hosten van de website en Total Copy Aalsmeer voor het verzorgen van het drukwerk.

Aanmelden:
Maak je zakelijke profiel aan of log in op de website en geef aan dat je 14 september a.s. naar de netwerkbijeenkomst komt. Aanmelden is NIET verplicht maar altijd fijn i.v.m. de hoeveelheid hapjes. Je kan je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar info@borrelaalsmeer.nl. Like ook de facebookpagina van @Borrelaalsmeer, op LinkedIN of volg ons op twitter.

Ben je verhinderd noteer dan alvast 9 november a.s. in de agenda. Wij hopen je donderdag 14 september a.s. te mogen verwelkomen op de ‘Kick Off’ van de netwerkbijeenkomst nieuwe stijl in de voetbalkantine van FC Aalsmeer. Iedereen is welkom, dus neem je collega’s, vrienden, partner of relaties mee. Wij hebben allemaal een zakelijk netwerk!

Met vriendelijke groet,

BorrelAalsmeer                                                         Businessclub FC Aalsmeer

Organisator Ingrid Claasen                                    Voorzitter Jacco van der Laarse

www.borrelaalsmeer.nl                                           www.businessclubfcaalsmeer.nl

 

V.l.n.r. Jacco van der Laarse, Jan Koster, Arno Maarse, Roald Koster en Ingrid Claasen

Foto gemaakt door Arjen Vos Fotografie

|

Geef een reactie