Uitnodiging: 1 februari a.s. netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer i.s.m. Businessclub FC Aalsmeer


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: FC Aalsmeer

Beste relatie,

1 februari a.s. zijn de deuren van het sfeervolle Clubhuis van FC Aalsmeer weer geopend om te netwerken, te verbinden en inspireren. Wij hopen je op de 1e donderdag van de maand februari weer te mogen begroeten tijdens de 3e editie van de netwerkborrel in samenwerking met de Businessclub FC Aalsmeer. Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom en maak kennis met de Businessclub leden van de voetbalvereniging maar ook ondernemers, winkeliers, werknemers en MKB uit de regio zijn meer dan welkom!

Het programma ziet er als volgt uit:

* 17.00 uur Inloop en ontvangst van gasten in de voetbalkantine van FC Aalsmeer
* 18.30 uur  tot circa 19.30 uur start van een podiumprogramma:

  • Voorzitter Jan Koster van Businessclub Aalsmeer geeft een korte presentatie over de laatste ontwikkelingen
  • Penningmeester Frank Spring in ‘t Veld van FC Aalsmeer vertelt de aanwezigen over de 1e schenking namens Businessclub FC Aalsmeer
  • Enkele pitches van een aantal businessclubleden
  • Een circa 30 minuten durende Inspiratiesessie ‘De 7 sleutels voor zakelijk succes’. Deze workshop wordt gegeven door Jon Rijlaarsdam namens de Zakelijk Succes Academy

Weet jij wat er voor nodig is om succesvol te zijn als ondernemer? Hoe zorg je er voor dat jij als ondernemer met je hoofd bij de cijfers blijft en tegelijkertijd met je hart bij de klant bent? Wat zijn de sleutels voor zakelijk succes? En hoe ben je nog effectiever?

Belangrijke vragen waar je op 1 februari a.s. een antwoord op krijgt. Businessclub FC Aalsmeer organiseert in samenwerking met @BorrelAalsmeer een inspiratiesessie met als thema ‘De 7 sleutels voor Zakelijk Succes’.

  • Na afloop van het podiumprogramma is het ook mogelijk om te speedmeeten aan een lange tafel. In 5 minuten tijd maak je kennis met de netwerker tegenover je. Na een korte voorstelronde wissel je visitekaartje uit en stel je jouw zoekvraag. Daarna wissel je van gesprekspartner en in circa 1 uur tijd maak je kennis met een aantal ondernemers.

* Einde netwerkborrel circa 22.30 uur maar loopt altijd uit.

Tijdens de netwerkbijeenkomsten worden namens Businessclub FC Aalsmeer hapjes geserveerd en Budget Broodjes zal de belegde broodjes verzorgen. De drankjes zijn voor eigen rekening.

De fotografie is tijdens de 3e editie in handen van Fotograaf Ton van Eenennaam.

Langs deze weg willen wij David van Kesteren – uitgever van het Amstelland Into Business Magazine – bedanken voor de redactionele aandacht m.b.t. de vorige editie van de netwerkborrel in het IntoBusiness Magazine. Op bladzijde 32 – 33 kan je het betreffende artikel lezen.

 

Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsoren Kantoorvakhandel Blauwhoff voor het leveren van de badges & displays, EZ-Done voor het hosten van de website  van @Borrelaalsmeer, Total Copy Aalsmeer voor het verzorgen van het drukwerk en Notaris Geert Labordus voor de officiële oprichting van Businessclub FC Aalsmeer .

Aanmelden is NIET verplicht maar altijd fijn i.v.m. de hoeveelheid hapjes. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@borrelaalsmeer.nl. Like ook de facebookpagina van @Borrelaalsmeer, op LinkedIN en/of volg ons op twitter.

Ben je verhinderd noteer dan alvast 12 april a.s. in de agenda. Wij hopen je donderdag 1 februari a.s. te mogen verwelkomen in het clubhuis van FC Aalsmeer. Iedereen is welkom, dus neem je collega’s, vrienden, partner of relaties mee. Wij hebben allemaal een zakelijk netwerk!

Met vriendelijke groet,

BorrelAalsmeer                                                         Businessclub FC Aalsmeer

Organisator Ingrid Claasen                                    Voorzitter Jacco van der Laarse

www.borrelaalsmeer.nl                                           www.businessclubfcaalsmeer.nl

V.l.n.r. Jacco van der Laarse, Jan Koster, Arno Maarse, Roald Koster en Ingrid Claasen

Foto gemaakt door Arjen Vos Fotografie

|

Geef een reactie