Ingrid Claasen

Leden

Naam

Ingrid Claasen

Bedrijfsnaam

CAPE CONSULTANCY en NETWERKEN MET EEN KNIPOOG B.V.

Profiel / portfolio

Eigenaar van CAPE Consultancy: Creative, Artists, PR en Events. Daarnaast directeur van Netwerken met een Knipoog BV en organisator van @BorrelAalsmeer, @BorrelLinge, @BorrelLisse en in gesprek met diverse andere locaties in Nederland.

Ingrid is een echte netwerker & verbinder en beschikt over een aanzienlijk warm netwerk.

Tot 2011 is zij werkzaam geweest in de Entertainment  / Muziek industrie en heeft 1 januari 2011 haar eigen bedrijf CAPE Consultancy opgericht. Vanuit CAPE Consultancy adviseert zij ondernemers op het gebied van PR, Social, Marketing en Sales. Het in de markt zetten van een product, werken aan je online branding of het verzorgen van een training, zijn haar dagelijkse bezigheden. Daarnaast verzorgd zij het Social Media beheer voor diverse ondernemers.

Sinds 14 januari 2014 heeft Ingrid Netwerken met een Knipoog B.V. opgericht. Slogan: ‘Wij maken van netwerken een Avondje uit’. Ingrid is verantwoordelijk voor de organisatie van goedbezochte laagdrempelige netwerkevents waarbij o.a. een artiest, fotograaf en kunstenaar een podium krijgen. Daarnaast kan er gepitcht worden, worden er prijzen verloot en kunnen de netwerkers 15 minuten deelnemen aan een netwerkspel. Rond 20.00 uur staat er een lange tafel klaar en kan er voor een schappelijke prijs een dagschotel besteld worden. Kortom: netwerken met een knipoog, lekker laagdrempelig met een avondje uit gevoel.  Iedereen is welkom, ook werkzoekenden! www.netwerkenmeteenknipoog.nl

Ingrid is een echte duizendpoot aangezien zij ook marketing & PR werkzaamheden verricht voor het Crown Theater Aalsmeer en begeleid zij als Product Manager enige theaterproducties. Heeft zitting in de Programmaraad van Radio Aalsmeer en zet zich sSinds oktober 2011 in als vrijwilliger in voor Free A Girl. Kinderen vanaf 7 jaar horen NIET in de prostitutie thuis. Pay it forward!

Haar lijfspreuken zijn: – Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden; – Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg; – Eerlijkheid duurt het langst; – Waar een wil is, is een weg.

Voor meer informatie:

LinkedIN: http://www.in.linkedin/ingridclaasen/

Facebook: www.facebook.com/capeconsultancy /ingridclaasen /borrelaalsmeer /borrellinge /borrellisse /borrelamsterdam /netwerkenmeteenknipoog

Twitter: @ConsultancyCape @IngridClaasen @BorrelAalsmeer @BorrelLinge @BorrelLisse @BorrelAmsterdam @Netwerkborrel